Fototapet butiker

Butiker som säljer fototapeter
Gå till Photowall

Photowall

Photowall har ett stort utbud av både fototapeter och canvastavlor Besök butiken

Gå till Rebelwalls

Rebelwalls

Rebelwalls erbjuder flera fototapeter och andra relaterade produkter Besök butiken

augusti 23, 2015

Fototapet Djur

 

 

Fototapet djur

Vill du inreda ditt hem på ett unikt och spännande sätt? Älskar du djur men har du inte riktigt koll på hur du kan få in detta i din heminredning? Om du vill piffa upp ditt hem samtidigt som du får in din kärlek till djur så har du nu hittat rätt.

 

Vi på 1fototapet.se finns till för dig som vill göra det där lilla extra i ditt hem och därför har vi satt ihop denna text om fototape djur. Om du inte tror att denna fototapet är något för dig så kan du bara klicka dig vidare till vår artikel om fototapet städer där du hur enkelt som helst kan få in storstadspulsen i ditt hem. Men om det är djur som är din stora svaghet så är det bara att läsa vidare för att få inspiration till hur du kan inreda ditt hem med fototapet med djurmotiv.

 

Varför ska jag välja fototapet med djur till mitt hem?

 

Det är aldrig lätt att veta hur man ska be sig åt för att dekorera sitt hem på ett unikt och trivsamt sätt, men en fototapet är något enkelt men väldigt effektivt om du vill piffa upp ett eller flera rum. Med hjälp av en fototapet så kan du helt göra om ett sovrum eller vardagsrummet utan att behöva lägga ner en massa tid på inredningen. Om du tycker om djur så är en fototapet det perfekta valet för dig eftersom nätbutiker som Photowall erbjuder sina kunder möjligheten att välja mellan nästan 700 olika djurmotiv.

 

Photowall, som rekommenderar av oss här på 1fototapet.se, är ett svenskt företag som säljer miljövänliga fototaper och canvastavlor. Dessa fototaper är också brandskyddsklassade och kommer inte att blekas av solljus. Photowall är ett företag som brinner för kvalitet och design och alla deras motiv är utvalda med omsorg och trycks upp efter att du har gjort din beställning.  Om du vill beställa en fototapet med ett djurmotiv från Photowall så har du som sagt ett väldigt stor sortiment att välja mellan. Ibland deras djurmotiv så kan du hitta allting från de djur som vistas i djungeln till de som bor i det djupaste havet.

 

Om du bestämmer dig för att köpa en fototapet med djurmotiv från Photowall så kommer du ha möjligheten att välja mellan riktiga djurfotografier av till exempel lejon eller att beställa hem en fototapet av en magisk enhörning eller andra tecknade djurmotiv. Dessa motiv kommer passa perfekt i ditt barns sovrum och kommer garanterat att göra dig till den coolaste föräldern.

 

Priser på Fototapeter med djurmotiv

Priserna för dessa fototapeter med djurmotiv varierar såklart beroende på vilket motiv du bestämmer dig för, men de flesta djurmotiv kommer kosta dig mellan 300 och 400 kronor per kvadratmeter.

 

Om du inte riktigt har fastnat för djurmotivet men fortfarande vill få in naturen i ditt hem så finns det fortfarande många olika motiv för dig att välja mellan. Om du till exempel använder dig av Rebel Walls, den andra nätbutik som vi på 1fototapet.se rekommenderar till er, så erbjuder de sina kunder ett brett utbud av olika naturmotiv där du bland annat kan välja mellan fototapet med hav, himmel, stränder och skog.