Fototapet butiker

Butiker som säljer fototapeter
Gå till Photowall

Photowall

Photowall har ett stort utbud av både fototapeter och canvastavlor Besök butiken

Gå till Rebelwalls

Rebelwalls

Rebelwalls erbjuder flera fototapeter och andra relaterade produkter Besök butiken

augusti 23, 2015

Fototapet Städer

 

 

Fototapet städer

Tycker du om att resa och upptäcka nya städer? Vill du piffa upp dina tråkiga väggar? Vill du skapa en helt unik vägg eller varför inte ett helt rum? I så fall har du hittat rätt för med hjälp av oss på 1fototapet.se så kommer du snabbt och enkelt få mer information om hur du kan skaffa en fotovägg i ditt hem.

 

Vi vill att du som letar efter fototapet på nätet ska kunna känna dig säker på att du får precis vad du tänkt dig och därför har vi satt ihop denna artikel om städer på fototapet. Om du fortfarande funderar på vilket sorts fototapet som du vill välja till ditt hem eller om du bara vill läsa mer om fototapet städer så är det bara att läsa vidare.

 

Varför ska jag välja fototapet med stadsmotiv?

 

Att ha en fototapet med ett stadsmotiv har idag blivit väldigt populärt. Med denna fototapet så kan du bjuda in den vibrerande storstaden till ditt hem och blicka ut över Manhattans skyline från din soffa. Idag så har Photowall, en av nätbutikerna som vi rekommenderar om du vill köpa fototapet på nätet, det största utbudet av fototapet städer där du kan välja på allt mellan olika motiv av Stockholm, Tokyo, Las Vegas eller varför inte dekorera ditt hem med foton från romantiska Rom?

 

Tillsammans med Photowall så kan du köpa allting från en svartvit bild av Brooklyn Bridge till en färgglad nattbild av Paris. När du försöker hitta det stadsmotiv som passar dig så ger Photowall dig många olika alternativ då du ofta kan välja både stil och färg på det foto som du fastnar för.

 

Självklart så är det inte bara Photowall som ger dig möjligheten att köpa fototapet städer utan det hittar du också hos Rebel Walls, den andra nätbutiken som vi på 1fototapet.se rekommenderar till er. I deras tapetkollektion city så hittar du motiv av en sprudlande storstadsmiljö som gör att du kan känna storstadspulsen i tryggheten av ditt eget hem. Även om Rebel Walls inte erbjuder dig lika många alternativ på storstadsmotiv som Photowall så hittar du här bilder av Hong Kong och Shanghai som du inte hittar hos Photowall.

 

Pris på fototapet Städer

Beroende på hur ditt hem ser ut och var du vill ha din fototapet så kan priset på din tapet variera ganska rejält. Du betalar mer kvadrat meter och självklart varierar priset också beroende på vilket stadsmotiv som du väljer. Med hos båda dessa nätbutiker så ligger priset för de flesta fototapet städer på mellan 300 och 400 kronor per kvadratmeter.

 

När du väl har bestämt dig för att köpa fototapet med stadsmotiv så behöver du bara klicka dig vidare från vår hemsida till Rebel Walls eller Photowall. Här väljer du ut det stadsmotiv som du vill ha i ditt hem och skriver sedan in måtten på den vägg som du vill dekorera. Sedan är det bara att fylla i några personuppgifter, leveransadress och betala din beställning innan du kan luta dig tillbaka och invänta din leverans. Ofta tar det bara mellan två och fem arbetsdagar innan din fototapet levereras.

 

Är du inte säker på att fototapet städer är något för dig? I så fall borde du klicka dig vidare till vår artikel om fototapet djur för att se om detta är något som passar dig bättre.